Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


                                                  Bővült szolgáltatásunk!!!

 

 

Ennek a neve:SOFŐRSZOLGÁLAT!

 

 

Hogy mi is az a sofőrszolgálat?

Te adod az autódat mi adjuk a sofőrt.És hogy ez miért is jo és mikor tudod igénybevenni azt itt most elolvashatod!

 

 

-Ha nem vagy képes vezetni,mert fáradt vagy és nem bizol abban,hogy hazatudsz menni (Olaszországból-Magyarországra) vagy esetleg vissza (Magyarországról-Olaszországba) akkor mi viszünk egy sofőrt aki a saját autóddal elvisz a megadott helyről a megadott helyre!

-Ha alkoholt ittál vagy innál és nem vagy biztonságos,vezethető állapotban ( ZÉRÓ TOLERANCIA!!! ) akkor szintén mi adjuk a sofőrt és szintén nem neked kell kockáztatnod!

-Ha gyógyszert szedsz netalántán beteg vagy, nem mersz nekiindulni a hosszú útnak akkor szintén igénybeveheted ezt a szolgáltatást!

-Ha sokáig maradnál Magyarországon és az utolsó pillanatban indulnál,hogy minél több időt élvezz a szabadságodból de tudod másnap dolgoznod kell,akkor is jol jön ha más vezet,biztonságba kiérsz és tudsz a saját autódban pihenni!

-Ha műszakis az autód,vagy zöldkártyát kellene csináltatni,esetleg elromlott de még járóképes,bizd ránk mi hazahozzuk és nem kell a szabadságodat erre pazarolni,illetve nem kell kivenned miatta pár nap szabit,hogy hazaugorj és elrendezd ezeket a dolgokat!

 

 

Remélem elnyerte tetszésedet a sok jó érv és a sokféle felhasználhatóság de gondolom érdekelne mennyibe is kerül ez Neked!

 

 

A sofőr munkadija egy útra:15.000ft vagy 50euro (ez az aznapi vételi árfolyam miatt változhat!!!)